Head coaches

Image

Jennifer Carlsson

Jennifer började träna löpning för några år sedan och har på en kort tid förbättrat både sin teknik och sina kilometertider avsevärt. Hon har sedan tidigare erfarenhet av att leda löpargrupper i Runacademy och brinner för att ta din löpning till nästa nivå. Till vardags arbetar hon som sjuksköterska.
Image

Elias Arshi

Elias har sprungit i hela sitt liv. Han trivs på alla underlag, även om han känner sig mest hemma på en friidrottsbana. Han har många kilometer i sina ben och sitter inne på en stor mängd tränings- och tekniktips! Elias har också erfarenhet av att leda löpargrupper då han 2015 startade upp en av Norrköpings hittills största löpargrupper med ca 110 deltagare. Han är också ordförande i Norrköpings största friidrotts- och orienteringsklubb med närmare 900 medlemmar. Elias är med andra ord en sann ambassadör för löpning i Norrköping.
Run NKPG är så mycket mer än bara en löpargrupp.Elias Arshi
Image

Jonna Kowalski

Jonna är en socionomstuderande intervallälskare. Har ett förflutet inom friidrotten där längdhopp var hennes främsta gren. Nu för tiden springer hon helst intervaller eller styrketränar för att hålla igång. Jonna tycker framför allt om att träna i grupp för att pusha sig själv och andra i sin träning. Utanför träningen hittar ni ofta Jonna på utflykt i skogen med en kaffe och bulle, på promenad runt strömmen eller slappandes hemma i soffan.

Image

Anna Hall

Anna är en riktig tekniker som har hoppat allt från längdhopp till att stöta kula. Hon kännetecknas av sin styrka och sitt härliga skratt.
Till vardags arbetar Anna som brandman där hennes styrka kommer väl till pass.

Image

Arvid Zackrisson

Arvid är vår allt i allo och han kan det mesta. Älskar träning i de flesta former och är lite av en triathlet. Frågar du Arvid om han vill träna så kan du vara säker att du möts av ett ja.

Image

Invited coaches

Ibland så bjuder vi in ledare som vi tycker är riktigt bra för att komma och köra ett pass med oss. Passen kan vara allt möjligt men vi försöker hitta de där passen som man vanligtvis inte kör och de är oftast inte löppass.

Har du en drömcoach som du vill ska leda ett pass med oss? Skicka ett e-mail till info@runnkpg.se så får vi se vad vi kan göra.