Kompisloppet

Söndagen den 26 augusti arrangeras Kompisloppet, ett swimrunlopp med start och mål vid Lillsjön i Jursla.

Initiativtagare till loppet är William Jonsson 12 år vars bäste vän gick bort för ett år sedan. En kort tid innan vännens bortgång fick han med hjälp av Min Stora Dag möjlighet att åka till Spanien och följa Team Sauber och vår svenske Formel 1-stjärna Marcus Ericsson.

Syftet med loppet är att sprida den fina sporten Swimrun men framför allt att samla in pengar till välgörenhet. Hela anmälningsavgiften går oavkortat till Min Stora Dag som förverkligar drömmar åt barn med svåra sjukdomar och diagnoser.

Tillsammans kan vi hjälpa fler barn ❤

Information om loppet:

Swimrun är en alltmer växande sport där man tar sig fram växelvis på land och genom vatten. Loppet genomförs i lag om två personer, dels säkerhetsmässigt och dels för att det är roligare att göra saker tillsammans med någon!

Följande anmälningskategorier kommer att finnas:
– Vuxenklass: två vuxna (över 18 år) deltar tillsammans
– Generationsklass: ett barn deltar tillsammans med en vuxen. Barnet ska vara simkunnigt och kunna simma minst 50 meter (dvs ingen bestämd åldersgräns).

Banan kommer att gå runtom och genom Lillsjön, mer detaljer kommer på denna sida inom kort. Banan för generationsklassen kommer att vara ca 1/3 av vuxenklassens bana.

Utrustning: Badmössa kommer att tillhandahållas av arrangören och ska sitta på under samtliga simsträckor. Annan utrustning som kan vara bra att ha är simglasögon och lätta skor som inte suger åt sig så mycket vatten.

Anmälan görs via mail till kompisloppetswimrun@gmail.com

Eventet är maximerat till 25 lag, och det är först till kvarn som gäller. Vid anmälan, uppge namn och födelseår på deltagare, klass samt lagnamn. Sista anmälningsdag är onsdagen den 23 augusti. Om det finns platser kvar kommer det även gå att anmäla sig på plats vid Lillsjön innan loppet startar.

Avgift: Varje lag skänker minst 300 kr till
https://egeninsamling.minstoradag.org/fundraisers/kompisloppet-swimrun

Priser kommer att lottas ut bland samtliga deltagare efter målgång.

Tryck här för att komma till Facebook-eventet för mer information.

Välkomna!

Datum

aug 26 2018
Expired!

Tid

15:30 - 19:00

Plats

Lillsjön
Lillsjön, Åby, Sverige

Nästa evenemang

X

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *